Voucher Ulefone (Ulefone Romania)

Voucher Ulefone

CONDITII UTILIZARE VOUCHER ULEFONE

 

Voucherul este acordat de SC ATU IT SRL, cu sediul social in Cal. Serban Voda Nr. 270, Parter, Bucuresti, Sector 4, inregistrat la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7597/2008, cod fiscal RO 23794393.
Voucherul este emis in urma confirmarii de primire a produselor comante, si are o valoare de 10% din totalul facturii careia este atribuit.
Valoarea minima a unei comenzi, pentru a obtine Voucherul, este de 400 LEI (fara transport)

 


 

Exemplu mod calcul voucher:

 

X / 10 = Y
X = valoarea numerica totala a produselor de pe factura (fara transport)
Y = valoare voucher

 


 

Voucherul poate fi utilizat pentru achizitii de minim 250 LEI de pe pagina de internet http://www.CamereDigitale.ro pentru produse si accesorii foto.
Voucherul este valabil atat pentru persoane fizice cat si juridice, in urma unuio program de incentivare organizat de SC ATU IT SRL.

 

Pentru a intra in posesia voucherului, Clientul are obligatia de a furniza date corecte si reale pentru factura fiscala si livrarea produselor.
Fara completarea tuturor datelor in mod corect, nu se va putea face inregistrarea in baza de date, implicit livrarea comenzii in timp util.
Valoarea voucherului va fi confirmata prin eMail de catre SC ATU IT SRL, unde vor fi furnizate si informatii despre perioada de valabilitate si modul de utilizare.
In urma confirmarii curierului ca produsele au fost livrate in stare buna, va fi emis voucherul in functie de valoarea comenzii (fara transport).

 


 

Mod de utilizare

 

Pentru a utiliza voucherul, Clientul trebuie sa mentioneze la urmatoarea comanda pe http://www.CamereDigitale.ro in campul NOTE, Numele pe care a fost plasata comanda pentru produsele ULEFONE cat si Numarul Facturii Fiscale emise. Comanda va fi confirmata telefonic de agentii de vanzari SC ATU IT SRL, iar noua comanda va fi livrata prin curier rapid in termen de 24-48 h.

 


 

Voucherul este valabil pentru o singura achizitie pe pagina http://www.CamereDigitale.ro
Clientul poate beneficia de mai multe vouchere, pentru comenzi diferite plasate pe pagina http://www.Ulefone-Oficial.ro

 


 

SC ATU IT SRL isi rezerva dreptl de a modifica in orice moment modul de oferire si caracteristicile voucherului.
Fiecare voucher este verificat individual pentru corelarea cu o comanda eligibila plasata pe pagina http://www.Ulefone-Oficial.ro
Pentru mai multe detalii legate de obtinerea si utilizarea voucherului ne puteti contacta prin intermediul formularului de pe pagina http://www.Ulefone-Oficial.ro/contact.html sau telefonic la 0748 164 726